Praleucine®

Heb je al gehoord van PRALEUCINE® ? Dit nieuwe concept is ontwikkeld om spieren fit en krachtig te houden, zodat je als je ouder wordt of last krijgt van de spieren toch kunt blijven genieten van de alledaagse dingen.Dit project is bedacht door Patrick Tassignon.  Het PRALEUCINE® concept bestaat uit een com binatie van eiwitrijke voeding, oefeningen om het bewegen te stimuleren en heerlijke pralines met vitamine D en leucine. Het concept zorgt ervoor dat je spieren hun kracht behouden tijdens het ouder worden. Met krachtige spieren blijft je langer fit, herstel je sneller na ziekte of een operatie en heb je minder kans op vallen. 

Meer informatie

 

Fletcher Hotel ByZoo

De grootste hotelketen van Nederland groeit nog steeds en lanceert geregeld nieuwe concepten. Fletcher hotel ByZoom Emmen is één van de nieuwste concepten. 


Meer informatie

  

De keuken van Arragon

De keuken van Arragon is hét culinaire restaurant van Fluitenberg. Herco en Cynthia serveren in dit restaurant fine dining met een glimlach. Stijlvol, gezellig met prachtige gerechten. Ik mocht de nieuwe kaart fotograferen.

Meer informatie


  

 

Marcel Wurster Tableware

Marcel Wurster creëert bijzonder servies van verschillende materialen. Hij is actief op social media en gebruikt veel foto's. Voor zijn socials en website hebben we al vele malen samengewerkt.

Meer informatie